22 Nisan 2011 Cuma

#19


"İnsanlar 18'ine kadar büyür, daha sonra yaşlanırlarmış...Bir sene daha yaşlandın, tebrikler" dedi bir arkadaşım..Şaka maka 19 oldum dün..18 ya da 19 sene geride kaldı -tam olarak kaç, bilemiyorum hala-...Doğum günüme yavaş yavaş gıcık olmaya başladım...Yaşlanmaya başladık artık...hehe....Rezalet...(her sene albüm versiyonunu paylaşırdım, bu sefer canlısı olsun...hehe)

1 Nisan 2011 Cuma

Toplasam O Maketleri Burdan Köye Yol Olur...


Şu yukarıda görmüş olduğunuz jetgiller şehrine benzeyen manzara 5 öğrencinin sadece rutin bir haftalarında gerçekleştirmiş oldukları maketler..Eksiği var (hocanın parçaladıkları), fazlası yok! Buna haftada iki tane tasarım/çizim ödevini, afiş tasarımlarını, grup çalışmasını da ekle -diğer dersleri saymıyorum bile-...Al sana Mhp'nin 40ıncı yılı!...Ne güzel değil mi efendim? Üniversitede "yatma" hayallerimin üzerine sifon çekildi şimdiden..Ödevsiz, fazla çalışmasız, rahat rahat sürtebildiğim öss günlerimi özledim ben.....bu işte bir terslik olması lazım???

Ha ayrıca bu görüntü buraya fazla uğrayamamın da sebeplerinden biriymiş...Jetgiller söyledi...Bir de "Miss Li - i can't get you off my mind" mı ne çalıyormuş, ne demekse? :)