17 Mart 2011 Perşembe

Yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım....


Geçen gün Gayyor'dan bir mail aldım..Daha doğrusu O 20 gün önce göndermiş, yeni haberim oldu..Çok sevindim..İnsanın yıllardır takip ettiği birinden uzun zaman sonra mail alması güzel bir duygu..Kendisine buradan bir kere daha teşekkür ediyorum (onun değimi ile "yüreğine sağlık gayyor" :) )..
Neyse..Kendisi mailinde eski evcilpanda'yı, onun vurdumduymaz hallerini özlediğini söylemiş (kesinlikle, ben de özledim)..Eski neşeli halime dönmemi- iyi olmamı istemiş..Hatta bunun için bir de öneride bulunmuş: yeni bir aşk...Yeni bir aşkın bana iyi geleceğini söylemiş....Mailde daha bir sürü güzel şeyden bahsetmiş gayyor (her zaman olduğu gibi)...Ama  geri kalanı benimle gayyor arasında kalsın :)..
Ben şu "yeni aşk" kısmına gelmek istedim..Yazıyı yazış amacım da bu zaten..Evet..Aşk dünyanın en güzel duygusu..İnsanı birden "iyileştirebiliyor"..Ama çevrende aşık olunabilecek kimse olmayınca aşık olamıyorsun..Hmm...Saçma bir cümle oldu ama yanlış değil...Bu yüzden bir liste yapmaya karar verdim..Bu istediğim kriterleri yerine getiren varsa gelsin, aşık olmaya hazırım...Buyrun o liste:

-@-Bir kere ruh ikizim olsun gibi bir şartım yok artık..Olmasa da olur..Bugüne kadar aradığım en önemli özellik o oldu da ne oldu? Geçmiş ilişkilerim ortada..Aşk daha küçük ayrıntıların içindeymiş meğersem...
-@-Ama ortak bir dizi zevkimiz olsun...House MD'yi, Futurama'yı, Dexter'ı, Sheldon Cooper'ı, Conan O'brien'ı, The Simpsons'ı severek takip etsin mesela..Lost, Kyle Xy, Scrubs efsanleri arasında olsun...Aklıma ilk gelenler bunlar..
-@-Kapı çaldığında sorulan "kim o" sorusuna "sence?" diye cevap versin..Bu dünyada bu soruyu böyle cevaplayan tek manyak ben olmadığımı bileyim..
-@-Kar sevsin...Basılmamış kara basmaktan kaçınsın..Kar, kar topu, kardan adam, kar yağışı izlemek vb. gibi terimleri her duyduğunda mutlu olsun..
-@-Yetenekli olduğu tek spor yürümek olsun..Beraber spor yapma gibi bir hataya düştüğümüzde sadece ben rezil olmayayım, birlikte rezil olalım :)
-@-Beyaz kedi hastası olsun...
-@-Mümkünse facebook hesabı olmasın..Orada kendini "ispatlayabilmek" için türlü şebeklikler yapmasın..Her gittiği yerde "feyse(!) eklemek için" fotoğraf çektirmeye çalışmasın..
-@-Keman çalabilirse çok iyi olur...Belki ben de öğrenirim..
-@-Çocukluk kahramanı Harry Potter olsun...En az onyüzbin kere büyücü olduğunu hayal etsin...
-@-Tercihen Trabzonlu olmasın..Hatta Karadeniz bölgesinden olmasın..Mimarlık öğrencisi hiç olmasın...Son zamanlarda böyle bir fobi oluştu bende...
-@-Uykusuz'da Fırat'ı her görüşünde içinden "götüme bokuma" demek geçsin..
-@-Aynı şekilde siyah tenli bir insan gördüğünde "zenciiiiii" diye bağırıp gülmeyi isteyebilir..Ya da istemeyebilir..Irkçı gibi geldi şimdi...
-@-Bardakta mısıra bayılsın..Bizim için en büyük hediye koca bir bardakta mısır olsun..
-@-Tiyatro aşığı olsun..
-@-Filmlerde esas oğlan-esas kız yerine "kötü adamı" tutsun...
-@-Hayalperest olsun...Sürekli saçma salak hayaller kuralım..Asla "ııı-ıh imkansız bu/saçma" demesin...

Evet...Bu küçücük-miniminnacık ayrıntılara sahip olan birileri varsa haber versin, hemen aşık olurum ben..Şimdilik "kim kaybetmiş, ben bulayım?" demekle avunuyorum :)...En kısa zamanda herkesin "aşk"ı bulabilmesi dileği ile...kendinize iyi bakın :) :)

0 akıl-fikir sahibi: